Sectordag voor docenten GVO en HVO

Sectordag 2017 

Op vrijdag 19 mei 2017 is de sectordag voor docenten GVO en HVO te Amersfoort. Alle docenten en andere betrokkenen zijn van harte uitgenodigd. 

 

Deze dag staat in teken van het heugelijk en historisch feit dat de sector structurele bekostiging gaat ontvangen van het Rijk. Dit biedt perspectief en nieuwe kansen. Samen met zoveel mogelijk docenten en andere betrokkenen gaan we dit vieren met een feestelijke en inhoudelijk inspirerende bijeenkomst. 

Programma

De sectordag wordt ’s ochtends geopend door voorzitter Jurn de Vries van het Dienstencentrum GVO en HVO. Daarna spreken voormalig Tweede Kamerlid Loes Ypma (PvdA) en Nico Stuij van de lobbycommissie van het Dienstencentrum GVO en HVO. Het ochtendprogramma krijgt verder een verrassende en feestelijke inhoud. Na de lunch volgen verschillende workshops waar we op een creatieve manier brainstormen over de toekomst van de sector. 

Aanmelden

De sectordag voor docenten GVO en HVO is op vrijdag 19 mei in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. U kunt zich online aanmelden.

De inschrijving voor de workshops kan op de dag zelf bij aankomst in de hal.